fbpx

ბლოგი

რატომ არის მნიშვნელოვანი სტანდარტიზაცია?

როგორ შევარჩიოთ კონსალტინგური კომპანია?

როგორ მივიღო ISO სერტიფიკატი?

პროცესზე დაფუძნებული მიდგომა

მდგრადი განვითარების მიზნები და ISO სტანდარტები

 ISO სერტიფიცირების წვლილი მდგრადი განვითარების მიზნების მიღწევაში

 

რას ნიშნავს დოკუმენტირებული ინფორმაცია?

გეგმიური სტომატოლოგიური მომსახურება პანდემიის პირობებში

მაღალი დონის სტრუქტურა (HLS)

აუდიტის სახეები და რას უნდა ველოდოთ აუდიტისგან

შრომის უსაფრთხოების მენეჯერის ფუნქცია მოვალეობა

ისო - სტანდარტიზაციის საერთაშორისო ორგანიზაცია

SOCOTEC საერთაშორისო მასერტიფიცირებელი ორგანო

ISO სერტიფიცირების პროცესის ხანგრძლივობა

UKAS გაერთიანებული სამეფოს აკრედიტაციის სამსახური

ინფექციის გავრცელების პრევენცია

დისტანციური აუდიტი

რეალური სამყაროს დაბრუნება განათლების ონლაინ რეჟიმზე

ფეიერვერკის მოწყობისას უსაფრთხოების მანძილის განსაზღვრა

ISO/PAS 45005:2020 – ზოგადი მითითებები პანდემიის პირობებში უსაფრთხოდ მუშაობისათვის

რას გულისხმობს HACCP – სისტემა

 

საკანონმდებლო რეგულაციები HACCP სისტემის დანერგვასთან დაკავშირებით

საგანმანათლებლო ორგანიზაციების მართვის სისტემები (ISO 21001:2018)

 

TCS სურსათი

 

ISO 37001 მექრთამეობის საწინააღმდეგო მართვის სისტემები

სასურსათო პროდუქციის დასაწყობება (ზოგადი მითითებები)

მომხმარებლის კმაყოფილების მართვა

 

პროფესიული რისკის შეფასება

მაკორექტირებელი ქმედებები

 

ISO 21401:2018 – ტურიზმი და მასთან დაკავშირებული მომსახურება

ტექნოლოგიური პროცესის ნაკადურობა (HACCP)

სახიფათო საპნის დისპენსერი

 

სასურსათო ნედლეულის გალღობა (დეფროსტაცია) საზოგადოებრივ კვების ობიექტებში


 

ვებინარი – ISO 9001:2015 ხარისხის მენეჯმენტის სისტემის უპირატესობები სოციალური მეწარმეებისათვის და სტარტაპებისათვის

სურსათის ფალსიფიკაცია